Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf nu s-a prezentat la antrenamentul Universităţii Craiova

Atacantul Mihai Dina, exclus în februarie din lotul Universităţii Craiova în urma unui conflict cu fostul antrenor Nicolo Napoli, a fost reprimit la echipă, vineri, în timp ce tehnicianul Laurenţiu Reghecampf nu s-a prezentat la antrenament, motivând că este răcit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

La ora 17.00 a fost prevăzută intrarea în cantonament pentru partida cu Unirea Urziceni. La cantonamentul din Lunca Jiului au fost prezenţi finanţatorul Adrian Mititelu şi directorul tehnic Aurel Ţicleanu, care era îmbrăcat în trening.

Laurenţiu Reghecampf nu s-a prezentat la antrenament susţinând că este răcit, însă antrenorul se află în conflict cu fraţii Costea, care au fost şi ei reprimiţi, vineri, în lotul grupării oltene.

De asemenea, uruguayanul Walter Lopez, care nu s-a pregătit în ultima perioadă din cauza unei accidentări a revenit în cantonament.

Fraţii Mihai şi Florin Costea, care părăsiseră lotul echipei Universitatea Craiova, au revenit, vineri dimineaţă, la pregătirile formaţiei oltene, în urma unei discuţii avute cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Fraţii Costea au revenit de dimineaţă la Craiova, iar în urma unei discuţii avute cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf au ieşit, în jurul orei 10.00, pe terenul "Petre Deselnicu" din complexul "Ion Oblemenco" la o şedinţă de pregătire alături de secundul Sandu Tăbîrcă.

Atacantul Florin Costea nu a făcut deplasarea cu lotul Universităţii Craiova la Vaslui, pentru meciul cu echipa locală, de miercuri, din etapa a XXIX-a a Ligii I, pierdut cu scorul de 1-2. Costea a fost rezervă la meciul pierdut, duminică seară, de Universitatea Craiova, scor 1-2, cu FC Braşov, în etapa a XXVIII-a a Ligii I şi a refuzat să intre în teren în minutul 71 al jocului. El a părăsit cantonamentul Universităţii Craiova, plecând cu maşina alături de partenera sa, Ada Nechita, handbalista formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Mihai Costea a primit, la mijlocul lunii aprilie, acceptul finanţatorului Adrian Mititelu pentru a se pregăti alături de viitoarea sa formaţie, Steaua.

Partida Universitatea Craiova - Unirea Urziceni, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici