Tehnicianul Louis van Gaal spune că se va retrage din activitate de la Manchester United

Tehnicianul olandez Louis van Gaal a declarat, într-un interviu pentru The Telegraph, că angajamentul cu gruparea Manchester United este ultimul din cariera sa, dorind ca apoi să se dedice familiei sale.

51 afișări
Imaginea articolului Tehnicianul Louis van Gaal spune că se va retrage din activitate de la Manchester United

Louis van Gaal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Soţia mea vrea să mă retrag acum. Nu sunt căsătorit cu jobul meu. Bineînţeles, sunt 24 de ore din 24 antrenor, dar sunt şi 24 de ore tatăl copiilor mei, bunicul nepoţilor mei şi de asemenea sunt 24 de ore iubitul soţiei mele. Sunt mai mult căsătorit cu profesia mea decât cu ea. Am un paradis în Portugalia. Vreau să mă retrag şi să merg acolo, să joc golf, să mănânc o mâncare fantastică. Vinul este foarte bun în Portugalia. Mai este o plajă acolo şi o vreme foarte frumoasă", a spus tehnicianul în vârstă de 63 de ani.

Van Gaal a precizat că nu îi face plăcere să călătorească cu avionul, deoarece mereu este oprit pentru control, el având un şold artificial. "Nu vreau să călătoresc. Toată lumea vrea să mă controleze la aeroport, mereu sunt oprit la control pentru că am un şold artificial. Doar eu sunt controlat de fiecare dată când ne deplasăm cu avionul. Nu îmi place asta. Mai bine stau în paradisul nostru. În plus sunt bătrân. Acesta este ultimul meu angajament. În mod sigur. Trebuie să le dedic timp copiilor mei, nepoţilor şi soţiei mele. Merită. Acum nu le pot acorda această atenţie. De exemplu nu am fost prezent la ziua de naştere a nepotului meu. Nu mi-a plăcut asta", a adăugat Van Gaal.

Louis van Gaal are contract cu Manchester United până în 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici