Ten Cate: Dinamo e mai bună decât Galatasaray, vom avea un meci greu

Antrenorul echipei Panathinaikos Atena, Henk Ten Cate, a declarat că FC Dinamo, adversara de joi din grupa F a Ligii Europa, este mai puternică decât Galatasaray Istanbul, în faţa căreia grecii au cedat în prima etapă, informează cotidianul Ethnosport.

17 afișări
Imaginea articolului Ten Cate: Dinamo e mai bună decât Galatasaray, vom avea un meci greu

Antrenorul Henk Ten Cate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne aşteaptă un meci mai greu decât a fost cel cu Galatasaray. Obiectivul nostru principal este campionatul, dar nu neglijăm nici Europa League, ne dorim să avem succese şi aici. Vrem să trecem de grupe şi pentru asta este obligatoriu să câştigăm la Bucureşti. Cu Dinamo trebuie să facem dubla. Trebuie să muncim din greu pentru a ne impune", a declarat antrenorul Henk Ten Cate.

"Dinamo este mai bună ca Galatasaray, mai ales din punct de vedere tehnic. Nu vom juca sub presiune, e bine că gazdele nu vor avea publicul de partea lor, dar asta nu înseamnă că vom avea viaţă uşoară. Avem echipă bună, dar trebuie să dăm totul pentru a câştiga, mai ales că în prima etapă din grupe am pierdut", a spus tehnicianul olandez.

Echipa Dinamo Bucureşti va întâlni formaţia Panathinaikos Atena în grupa F a Ligii Europa. Meciul tur este programat în data de 1 octombrie, la Bucureşti, iar returul se va disputa la 16 decembrie, în Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici