Ten Hag îl susţine pe De Gea după ce eroarea sa i-a adus victoria lui West Ham

Managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, a declarat că are încredere deplină în portarul David de Gea, în ciuda erorii spaniolului care i-a oferit victoria cu 1-0 lui West Ham United, duminică, în Premier League.

156 afișări
Imaginea articolului Ten Hag îl susţine pe De Gea după ce eroarea sa i-a adus victoria lui West Ham

Ten Hag îl susţine pe De Gea după ce eroarea sa i-a adus victoria lui West Ham

De Gea a lăsat să se strecoare în plasă un şut nu foarte puternic al lui Said Benrahma în prima repriză, United suferitnd a doua înfrângere consecutivă în campionat. Diavolii roşii rămân pe locul patru şi cu un punct peste Liverpool, care a jucat un meci în plus.

Ten Hag a declarat că speră ca portarul de 32 de ani să-şi prelungească şederea la club. Contractul său urmează să expire în vară.

"El are cele mai multe meciuri fără goluri în campionat, aşa că nu am fi aici în această poziţie fără el", a declarat Ten Hag reporterilor. "El are pe deplin încrederea mea. Nu am nicio îngrijorare în ceea ce-l priveşte.

"Se întâmplă, dar ca echipă trebuie să faci faţă, să dai dovadă de caracter, să fii rezistent şi să îţi revii. Vrem ca el să rămână şi să-şi prelungească contractul".

Întrebat dacă seria de şase meciuri câştigate de Liverpool a afectat echipa sa, Ten Hag a spus: "Nu este vorba despre Liverpool, ci despre noi, pentru că, dacă vă uitaţi la clasament, avem totul în mâinile noastre.

"Nu se schimbă nimic. Am fi putut face mai uşor dacă am fi câştigat, dar avem nevoie de trei victorii în patru meciuri. Totul este în mâinile noastre. Trebuie să credem".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici