Tenis de masă. România a învins Canada la Campionatul Mondial pe echipe

  • România a învins Canada la Campionatul Mondial pe echipe la tenis de masă.
  • Tricolorele menţin ritmul în grupă pentru calificarea pe tablou.
375 afișări
Imaginea articolului Tenis de masă. România a învins Canada la Campionatul Mondial pe echipe

Sursă foto: Facebook/Federaţia Română de Tenis de Masă

A doua victorie obţinută de lotul feminin a consolidat primul loc în grupa 7, cu două meciuri rămase de disputat: Singapore (duminică, 06:00) şi Serbia (luni, ora 10:00). conform Federaţiei Române de Tenis de Masă.

România a repetat scorul din debutul cu Suedia şi a câştigat cu Canada, scor 3-0, cu Elizabeta Samara, Bernadette Szocs şi Adina Diaconu care au dus jocul în direcţia dorită la masă.

România Canada 3-0, la jumătatea fazelor grupelor.

Elizabeta Samara – Ivy Liao 3-1 (11-5, 13-11, 5-11, 11-6)

Bernadette Szocs – Xu Jessie 3-0 (11-2, 11-6, 11-3)

Adina Diaconu – Natalie Chan 3-0 (11-1, 11-2, 11-8).

La concursul masculin, echipa României a învins campioana Africii la Campionatul Mondial din Busan şi a urcat temporar pe primul loc în grupa 8.

Tricolorii au trecut peste întâlnirea cu Portugalia şi au obţinut prima victorie din faza grupelor, împotriva Egiptului, scor 3-0. â

Eduard Ionescu a deschis perfect disputa cu o victorie de moral contra sfertfinalistului de la Campionatul Mondial individual 2023, Omar Assar, un adversar experimentat în faţa căruia s-a ridicat prin joc la înălţimea momentului. Avantajul a fost fructificat prin Ovidiu Ionescu şi Darius Movileanu, care au făcut un joc solid pentru victoria care i-a adus pe tricolori cu un pas mai aproape de calificare.

România Egipt 3-0, la jumătatea fazei grupelor

Eduard Ionescu – Omar Assar 3-1 (11-6, 10-12, 11-8, 11-9)

Ovidiu Ionescu – Youssef Abdel-Aziz 3-0 (11-7, 11-4, 11-6)

Darius Movileanu – Mohamed El-Beiali 3-1 (12-10, 11-8, 3-11, 14-12).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici