Tenismenul Bernard Tomic ar fi minţit că are coronavirus. O jucătoare din WTA l-a dat de gol

  • Tenismenul australian Bernard Tomic ar fi minţit că are coronavirus
  • Săptămâna trecută, el a spus că are toate simptomele coronavirusului şi crede că ar fi contractat virusul la un turneu din Mexic
  • Tenismena germană Andrea Petkovic spune că Tomic ar fi minţit în declaraţia oferită
394 afișări
Imaginea articolului Tenismenul Bernard Tomic ar fi minţit că are coronavirus. O jucătoare din WTA l-a dat de gol

Tenismenul Bernard Tomic ar fi minţit că are coronavirus. O jucătoare din WTA l-a dat de gol

Tenismenul australian Bernard Tomic ar fi minţit că are coronavirus. Deşi a spus că are toate simptomele şi crede că ar fi contractat virusul la ultimul turneu disputat în Mexic, tenismena germană Andrea Petkovic l-a dat de gol.

"De marţi am început să mă simt rău. Am avut insuficienţă respiratorie şi sistemul meu imunitar a fost slăbit. Sunt izolat în Miami, aşa cum am fost sfătuit. Încă nu am fost testat pentru COVID-19, dar am toate simptomele. Cred că am contractat virusul când am mers în Mexic, la turneul din Monterrey, săptămâna trecută", spunea Tomic, într-un interviu acordat săptămâna trecută celor de la Herald Sun.

La scurt timp, ocupantul poziţiei 202 ATP a fost contrazis de Andrea Petkovic. Sportiva germană l-a contactat după ce a citit în presă ultimele sale declaraţii.

"De multe ori vorbeşte fără să gândească, aşa cum s-a întâmplat ultima oară, despre coronavirus. I-am scris acum câteva zile şi a recunoscut că totul a fost o minciună şi nici nu ştie de ce a făcut asta", a dezvăluit sportiva clasată pe locul 87 WTA, pentru GoTenis.

Tomic este jucător profesionist din anul 2008 şi a câştigat patru turnee ATP în carieră. Australianul a câştigat peste 6 milioane de dolari din tenis, iar cea mai bună clasare a fost locul 17 mondial.

Turneele ATP de tenis sunt suspendate până la data de 7 iunie, din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici