Tevez: Cred că voi juca la altă echipă în sezonul următor

Fotbalistul echipei Manchester United, Carlos Tevez, a declarat că probabil va evolua la altă formaţie în sezonul următor, deoarece conducerea clubului nu i-a făcut o ofertă pentru a rămâne, informează publicaţia News of the World.

Urmărește
1 afișare

"Nu cred că voi mai fi un jucător al echipei Manchester United în sezonul următor. Am făcut tot ce am putut, dar nu mi s-a făcut o ofertă, astfel că trebuie să plec. Cred că voi juca la altă echipă în sezonul următor", a spus Tevez.

Carlos Tevez a precizat că ar vrea să rămână în Premier League. "Vreau să joc în Anglia pentru că este cel mai bun campionat din lume şi se potriveşte stilului meu. Fiica mea, Florencia, are patru ani şi învaţă limba engleză, pe care o vorbeşte mai bine decât mine, iar soţia mea Vanessa este fericită în Anglia. Ne place viaţa aici şi vrem să rămânem", a afirmat jucătorul argentinian, citat de News of the World şi Sunday Telegraph.

Omul de afaceri iranian Kia Joorabchian, al cărui firmă MSI se ocupă de cariera lui Tevez, a declarat că a primit o ofertă de 40 de milioane de lire sterline pentru argentinian.

Jucătorul a respins speculaţiile conform cărora ar vrea să îi crească valoarea de piaţă şi să obţină astfel un salariu mai bun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici