The Sun: Adevăraţii eroi ai serii au fost jucătorii lui CFR Cluj

Cotidianul britanic The Sun a notat că în partida cu Chelsea Londra adevăraţii eroi au fost jucătorii campioanei României, CFR Cluj, care, în sezonul lor de debut în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume, au reuşit să facă un marcaj om la om.

12 afișări
Imaginea articolului The Sun: Adevăraţii eroi ai serii au fost jucătorii lui CFR Cluj

The Sun: Adevăraţii eroi ai serii au fost jucătorii lui CFR Cluj

"Luiz Felipe Scolari va rămâne în Anglia, după ce Didier Drogba a trimis-o pe Chelsea în fazele eliminatorii. Brazilianul a glumit spunând că se va întoarce în ţara natală dacă Chelsea nu va reuşi să învingă pe Stamford Bridge «peştele mărunt» numit CFR Cluj. Adevăraţii eroi ai serii au fost clujenii, care în ciuda faptului că au avut asigurată ultima poziţie în grupă la debutul în Liga Campionilor, au reuşit să facă marcaj om la om", a scris The Sun.

Citeşte şi

CFR Cluj a pierdut meciul cu Chelsea Londra, scor 1-2

AFP: Chelsea a reuşit o calificare "în durere" în faţa unei curajoase echipe CFR Cluj

Trombetta: Am făcut un joc bun, mai mult nu puteam obţine

AS Roma a învins Girondins Bordeaux, scor 2-0

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici