The Sun: Mai degrabă Obama recunoaşte existenţa extratereştrilor decât Celtic să câştige la Barcelona

Celtic Glasgow are cota 45-1 să câştige, marţi, în faţa Barcelonei, pe Camp Nou, cea mai mare pentru o echipă britanică din istoria Ligii Campionilor, în timp ce casele de pariuri oferă o cotă de 20-1 ipotezei ca preşedintele Barack Obama să recunoască existenţa extratererştilor.

138 afișări
Imaginea articolului The Sun: Mai degrabă Obama recunoaşte existenţa extratereştrilor decât Celtic să câştige la Barcelona

The Sun: Mai degrabă Obama recunoaşte existenţa extratereştrilor decât Celtic să câştige la Barcelona

Aceleaşi case de pariuri britanice oferă o cotă de 33-1 pentru posibilitatea ca atacantul Wayne Rooney să-şi boteze viitorul copil Alex, după numele antrenorului său de la Manchester United, Alex Ferguson, scrie The Sun.

Managerul echipei Celtic, Neil Lennon, le cere elevilor săi să nu fie impresionaţi de faima adversarului şi le-a interzis să facă schimb de tricouri cu "aşii" catalani.

"Nu voi fi în tunel când jucătorii vor ieşi de la vestiare, dar le-am cerut ca atunci când se îndreaptă către teren să privească înainte şi nu într-o parte, spre adversari. Îi vom respecta pe cei de la Barcelona, dar va trebui să jucăm agresiv pe alocuri", a declarat Lennon.

Meciul FC Barcelona - Celtic Glasgow va avea loc, marţi, de la ora 21.45, în etapa a treia a Grupei G a Ligii Campionilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici