The Sun: Mourinho este încrezător că va prelua echipa Manchester United în 2012

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, este încrezător că va prelua conducerea tehnică a formaţiei Manchester United, în vara anului 2012, şi va deveni astfel succesorul lui Alex Ferguson la gruparea engleză, informează cotidianul The Sun.

38 afișări
Imaginea articolului The Sun: Mourinho este încrezător că va prelua echipa Manchester United în 2012

The Sun: Mourinho este încrezător că va prelua echipa Manchester United în 2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jurnalul notează, sub titlul "Jose: Voi fi următorul antrenor de la United", că Mourinho le-a spus prietenilor săi că va avea cale deschisă către postul de tehnician al echipei din Manchester, la finalul sezonului viitor.

"Jose este un prieten bun al meu. Am discutat de multe ori despre viitorul său şi am înţeles că vrea să revină în Anglia. Însă este greu de spus când va di disponibil postul meu. Sănătatea mea va decide asta", a afirmat recent Ferguson, în vârstă de 69 de ani.

The Sun scrie că varianta Mourinho ar fi agreată de conducerea clubului din Manchester.

Jose Mourinho, care a antrenat în Anglia formaţia Chelsea, are contract cu Real Madrid încă trei sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici