Theo Walcott şi-a prelungit contractul cu Arsenal Londra

Mijlocaşul Theo Walcott a semnat un nou contract "pe termen lung" cu gruparea Arsenal Londra, informează site-ul oficial al clubului londonez fără a preciza însă durată exactă a noii înţelegerii parafate de jucătorul în vârstă de 20 de ani.

1 afișare

"Sunt încântat că am semnat un nou contrat pe termen lung. Sunt extrem de fericit la acest club şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat. Am avut sprijinul coechipierilor mei, tehnicianului şi al tututuror din staff-ul tehnic, ceea ce a fost excelent", a declarat Walcott.

În ciuda unui început de sezon foarte bun, Walcott a suferit o accidentare la umăr ce l-a ţinut departe de gazon din noiembrie 2008 până la începutul lunii aprilie, acumulând 32 de prezenţe în acest an competiţional.

Theo Walcott este legitimat la clubul londonez din ianuarie 2006, iar din acest sezon a devenit unul din oamenii de bază ai echipei antrenate de Arsene Wenger.

"Theo este un fotbalist foarte inteligent şi a crescut mult în acest an", a declarat Arsene Wenger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici