Thiago Alcantara, mesaj emoţionant pentru fratele său, Rafinha

Rafinha nu este ocolit de ghinion. Jucătorul Barcelonei va rata tot sezonul după ce a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul stâng, care îl va ţine departe de terenul de joc şase luni.

401 afișări
Imaginea articolului Thiago Alcantara, mesaj emoţionant pentru fratele său, Rafinha

Thiago Alcantara, mesaj emoţionant pentru fratele său, Rafinha

Brazilianul a primit un mesaj de susţinere de la fratele său, fotbalistul celor de la Bayern Munchen, Thiago Alcantara. Mijlocaşul de 27 de ani a postat pe contul său de Instagram o poză cu fratele său, alături de câteva cuvinte emoţionante: "Noi nu ştergem nimic din ce se întâmplă în viaţa noastră. Fiecare lucru, fiecare lucru mic ne-au făcut ceea ce suntem azi.

Lucrurile frumoase ne-au învăţat să iubim viaţa, iar cele urâte să trăim".

Rafinha a intrat pe teren în minutul 46 al derby-ului cu Atletico Madrid. Brazilianul a suferit o lovitură la genunchi chiar la câteva minute după intrarea în teren, dar a jucat cu dureri până la finalul partidei. Imediat după fluierul lui Gil Manzano, care a pus capăt partidei, Rafinha s-a prăbuşit pe gazon şi a aşteptat îngrijirile staff-ului medical al Barcelonei.

Rafinha este unul dintre cei mai ghinionişti fotbalişti ai Barcelonei. Brazilianul a fost mai mult accidentat decât să joace pentru catalani. În septembrie 2015 la un meci dintre Roma şi Barcelona din Liga Campionilor, brazilianul a fost accidentat grav de belgianul Radja Naingollan. Atunci, Rafinha s-a ales cu ligamentele genunchiul drept rupte. În aprilie 2017, la acelaşi picior drept, fotbalistul s-a operat de menisc după ce s-a accidentat la un meci cu Granada. Mai mult din octombrie 2017 până în ianuarie 2018, brazilianul a fost indisponibil, pentru că accidentarea sa a recidivat. Apoi Rafinha a fost împrumutat la Inter Milano.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici