Thiago Silva, pentru a treia oară consecutiv cel mai bun fotbalist brazilian care joacă în Europa

Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Thiago Silva, a fost ales pentru al treilea an consecutiv cel mai bun fotbalist brazilian care joacă în Europa, el primind astfel trofeul Samba Gold.

118 afișări
Imaginea articolului Thiago Silva, pentru a treia oară consecutiv cel mai bun fotbalist brazilian care joacă în Europa

Thiago Silva, pentru a treia oară consecutiv cel mai bun fotbalist brazilian care joacă în Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Thiago Silva, cu 24,19 la sută din totalul voturilor, i-a devansat în top 3 pe fundaşul echipei Bayern Munchen, Dante (14,63), şi pe mijlocaşul formaţiei Chelsea, Oscar (8,20), informează sambafoot.com.

Clasamentul a fost realizat în urma votării la care au participat aproximativ 100.000 de internauţi, 11 jurnalişti din Europa şi din Brazilia, precum şi mai mulţi foşti internaţionali.

Thiago Silva a câştigat campionatul Franţei cu PSG şi a fost căpitanul Braziliei la Cupa Confederaţiilor, competiţie la care brazilienii s-au impus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici