Thibaut Courtois ar putea deveni cel mai scump portar din istorie

Thibaut Courtois ar putea ajunge la Real Madrid. Portarul belgian al lui Chelsea a refuzat prelungirea contractului propusă de clubul londonez.

162 afișări
Imaginea articolului Thibaut Courtois ar putea deveni cel mai scump portar din istorie

Thibaut Courtois ar putea deveni cel mai scump portar din istorie

Potrivit Marca, Courtois nu se simte foarte bine în Premier League şi a declinat oferta celor de la Chelsea. Contractul său cu "albaştrii" expiră în 2019, iar jurnaliştii spanioli notează că Real Madrid a intrat pe fir şi ar dori să-l achiziţioneze.

În vârstă de 25 de ani, Courtois ar putea asigura poarta "galacticilor" pentru următorii zece ani. Un eventual tranfer al său la Real va trece de 60 de milioane de euro, cel mai probabil, ceea ce l-ar transforma pe belgian în cel mai scump portar din istorie.

Courtois şi-a început cariera la Genk, iar în 2011 a fost transferat de Chelsea. Englezii l-au împrumutat la Atletico Madrid în perioada 2011-2015, astfel că internaţionalul belgian cunoaşte foarte bine campionatul spaniol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici