Thibaut Courtois: "Nu mi s-ar părea corect să câştige Barcelona titlul, noi am fost mai buni"

  • Miercuri, 6 mai, jucătorii echipei Real Madrid vor fi testaţi pentru coronavirus
  • Portarul belgian Thibaut Courtois a declarat că nu ar fi corect ca Barcelona să câştige titlul, pentru că Real Marid a fost mai bună
  • Mai sunt 11 etape de disputat din sezonul 2019-2020 din La Liga
219 afișări
Imaginea articolului Thibaut Courtois: "Nu mi s-ar părea corect să câştige Barcelona titlul, noi am fost mai buni"

Thibaut Courtois: "Nu mi s-ar părea corect să câştige Barcelona titlul, noi am fost mai buni"

Thibaut Courtois, portarul echipei Real Madrid, a declarat că miercuri, 6 mai, toţi jucătorii clubului de pe Santiago Bernabeu vor fi testaţi pentru coronavirus. Planul spaniolilor este ca săptămâna viitoare să fie reluate antrenamentele individuale, în cazul în care rezultatul testelor va fi negativ. Referitor la teama în faţa noului virus, goalkeeper-ul belgian a precizat că este preocupat de o posibilă infectare, relatează Marca.

Courtois a spus că vrea să se reia campionatul. În acest moment, Barcelona este liderul din La Liga, cu două puncte peste locul secund, ocupat de Real Madrid.

Thibaut Courtois, portar Real Madrid: "Putem să fim campioni, aşa că am avea ghinion dacă sezonul s-ar anula. Nu mi s-ar părea corect să câştige Barcelona titlul, am demonstrat că noi suntem echipa mai bună".

27 de etape s-au jucat din acest sezon din La Liga şi mai sunt 12 de disputat. Barcelona are 58 de puncte, Real Madrid 56, iar Sevilla 47.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici