Thierry Henry (FC Barcelona) este incert pentru finala Ligii Campionilor

Atacantul francez al echipei FC Barcelona, Thierry Henry, care a suferit "o întindere la ligamentul încrucişat extern de la genunchiul drept", este incert pentru finala Ligii Campionilor cu Manchester United, programată pe 27 mai, la Roma, informează AFP.

1 afișare

"Prezenţa sa este mai mult decât îndoielnică până la meciul de la Roma, unde participarea sa nu este garantată", se arată într-un comunicat al grupării catalane.

Henry (31 de ani) a fost lovit la un genunchi la meciul cu Real Madrid, câştigat de FC Barcelona cu scorul de 6-2, însă el a jucat şi în partea secundă a partidei şi a reuşit chiar să înscrie un gol.

Jucătorul francez nu va putea evolua în finala Cupei Spaniei, de miercuri, şi nici în următoarele trei partide din campionat, cu Villarreal, Real Mallorca şi Osasuna, pentru a putea avea o şansă să intre pe teren la meciul cu Manchester, din finala Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici