Thomas Tuchel a dedicat câştigarea Ligii Campionilor soţiei şi copiilor. Ce a spus Pep Guardiola

  • Antrenorul german recunoaşte că nici nu visa că poate lua trofeul.
  • Rivalul său spaniol şi-a ascuns supărarea în spatele sezonului extraordinar pe care City l-a avut.
169 afișări
Imaginea articolului Thomas Tuchel a dedicat câştigarea Ligii Campionilor soţiei şi copiilor. Ce a spus Pep Guardiola

Thomas Tuchel

Chelsea Londra a câştigat Liga Campionilor cu 1-0 în finala de la Porto, contra formaţiei care a triumfat în Premier League, Manchester City.

Thomas Tuchel, antrenor german, a comentat euforic victoria echipei sale, Chelsea:

"Sunt atât de fericit, este un vis pentru mine. Mi s-a părut imposibil, când am început să antrenez, nu credeam că aş putea ridica această cupă şi acum acest vis s-a împlinit. Cum am câştigat? Cu convingere, puţin noroc şi atitudine corectă.

Am presat din greu, a fost foarte greu, dar am ştiut. Este într-adevăr o renaştere, cu ceea ce am trăit anul trecut cu Covid. O dedicaţie? Soţiei mele, copiilor şi familiei. Totul este pentru ei".

Liga Campionilor este un subiect tabu pentru Guardiola după era post-Barcelona. Spaniolul nu a izbutit să ridice trofeul nici la Bayern Munchen, nici cu Manchester City.

”Am avut un sezon excepţional, felicitări lui Chelsea. Nu am ce să le reproşez jucătorilor mei. Puteam să înscriem la început, dar în a doua repriză am avut în faţă o echipă foarte structurată defensiv. Câştigarea Ligii Campionilor nu este niciodată uşoară, în această competiţie există echipe de nivel uriaş care în 60 de ani au ridicat Cupa doar de 4, 5 sau 6 ori”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici