Tibor Selymes: Este un punct foarte muncit, pentru care sunt mulţumit

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a declarat, vineri, după remiza, scor 0-0, cu FC Vaslui, din etapa a XV-a a Ligii I, că este mulţumit de punctul obţinut şi că speră ca formaţia sa să pună în continuare probleme grupărilor care luptă pentru titlu.

51 afișări
Imaginea articolului Tibor Selymes: Este un punct foarte muncit, pentru care sunt mulţumit

Tibor Selymes: Este un punct foarte muncit, pentru care sunt mulţumit (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"A fost un meci aşa cum ne-am aşteptat, foarte-foarte greu. Am întâlnit o echipă foarte bună, de valoare. Este un punct foarte muncit, pentru care sunt mulţumit. Mă aşteptam la mai mult, să-i prindem pe contraatac şi să reuşim să punctăm. Mai avem încă o problemă, să punem mingea jos. Am venit la Vaslui să luăm trei puncte, nu să ne apărăm. Sper să creăm în continuare probleme tuturor echipelor care se luptă pentru titlu. Avem nevoie de puncte, pentru că suntem într-o zonă mai călduţă. Sperăm într-o continuitate a rezultatelor bune", a declarat Selymes.

Echipa Astra Ploieşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, în deplasare, în compania formaţiei FC Vaslui, în etapa a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici