Ţicleanu: Nu avem altă variantă decât victoria, deşi FC Vaslui este unul dintre greii campionatului

Antrenorul echipei FC Braşov, Aurel Ţicleanu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că abordează partida din week-end, cu FC Vaslui, cu gândul la obţinerea unei victorii, deşi vasluienii sunt "un adversar puternic, unul dintre greii campionatului".

113 afișări
Imaginea articolului Ţicleanu: Nu avem altă variantă decât victoria, deşi FC Vaslui este unul dintre greii campionatului

Aurel Ţicleanu (Imagine: Andrei Paul/Mediafax Foto)

"Chiar dacă Vasluiul nu pare că mai este echipa de anul trecut, eu sunt de părere că este un adversar puternic, unul dintre greii campionatului. Cu toate acestea, noi nu avem altă variantă decât victoria, astfel că, pe asta suntem setaţi. Sper să avem şi noi şansa Botoşaniului în meciul cu ei, dar nu ne bazăm pe asta, ştim că va fi un joc dificil. În proporţie de aproape 90 la sută, şi-au păstrat lotul care cu un an înainte controla jocul cu Inter, deci nu trebuie să uităm acest lucru. Cu siguranţă vor veni decişi să câştige, iar noi trebuie să îi încurcăm. Le-am şi spus băieţilor, dacă jucăm bine şi legăm rezultatele bune, aşa cum fac echipele mari, atunci cu siguranţă vom deveni şi noi o echipă mare", a spus Ţicleanu.

Tehnicianul a mai spus că este îngrijorat de faptul că, deşi echipa a făcut câteva meciuri bune şi a adunat câteva puncte, nu a urcat în clasament. "Sincer, noi suntem îngrijoraţi că deşi strângem puncte, suntem tot pe locul 15. Trebuie să facem mai mult şi să ieşim din zona aceea a clasamentului, pentru că nu etse deloc confortabil locul pe care suntem".

Antrenorul Aurel Ţicleanu a mai declarat că a urmărit meciul Stelei cu Schalke 04 şi că rezultatul de 3-0 pentru gruparea germană i se pare nedrept. "Este adevărat, Schalke a jucat bine, merita să câştige, dar în niciun caz la acest scor. Este păcat pentru Steaua, rezultatul este nedrept pentru ei, însă, din păcate, acesta este fotbalul, poate oferi şi astfel de situaţii", a afirmat Ţicleanu.

Prezent la conferinţa de presă, mijlocaşul Alexandru Mateiu a declarat că meciul cu Vaslui va fi unul de luptă, dar că are încredere că FC Braşov poate termina jocul neînvinsă. "Va fi foarte greu, ştim acest lucru. Ne aşteptăm la un meci de luptă, dar am încredere că putem să câştigăm. Ţinând cont de faptul că FC Vaslui nu a câştigat până acum în deplasare, sperăm să nu se întâmple acest lucru nici la Braşov. În acest meci ne vom reîntâlni şi cu fostul nostru coleg, Nuno Viveiros, personal mă bucur de acest lucru, dar vreau ca la final eu să fiu cel care se bucură, nu el", a spus Mateiu.

Echipa FC Braşov va întâlni formaţia FC Vaslui, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 19.00, în etapa a opta a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici