Tincu, secund al naţionalei de rugby după ce a renunţat să mai joace

Liderul naţionalei de rugby, Marius Tincu (34 ani), a anunţat că a decis să să pună capăt carierei de jucător la echipa naţională, din cauza unor probleme la genunchi, dar că rămâne alături de "stejari" în calitate de antrenor secund al reprezentativei.

139 afișări
Imaginea articolului Tincu, secund al naţionalei de rugby după ce a renunţat să mai joace

Tincu, secund al naţionalei după ce a renunţat să mai joace (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"E prima oară când nu-mi mai pun cramponele şi nu mai particip la tot ce e antrenament direct ca jucător. E un început, dar n-aş vrea ca de fiecare dată când vin să spun că e un nou început. Aş dori din tot sufletul ca jucătorii care mă înlocuiesc nu să fie ca mine, dar să înţeleagă ceea ce am făcut eu şi să încerce să fie mai buni ca mine", a spus Marius Tincu pentru Dolce Sport.

Selecţionerul Harry Dumitraş a comentat decizia lui Tincu, jucător încă legitimat în Franţa, la Perpignan: "Se simte deja lipsa lui Marius Tincu. În primul rând, avem o şansă extraordinară că face parte din staff. Din păcate, el nu mai poate fi pe teren, dar având experienţa care ştie s-o transmită colegilor săi. Cred că este un câştig în stafful echipei României".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici