Ţiriac nu renunţă la ideea introducerii zgurei albastre pe terenurile de tenis

Patronul turneului de tenis de la Madrid, Ion Ţiriac, a declarat că nu renunţă la ideea introducerii zgurei albastre pe teren, în ciuda opoziţiei jucătorilor Rafael Nadal şi Roger Federer.

36 afișări
Imaginea articolului Ţiriac nu renunţă la ideea introducerii zgurei albastre pe terenurile de tenis

Ţiriac nu renunţă la ideea introducerii zgurei albastre pe terenurile de tenis (Imagine: Mediafax Foto)

"Turneul nu este făcut pentru numai doi jucători, ci şi pentru generaţiile viitoare. Important este ca lumea să vadă meciurile, la televizior, în cele mai bune condiţii posibile", a declarat Ţiriac, adăugând că încearcă să ajungă la un acord, în acest sens, cu Asociaţia Tenismenilor Profesionişti (ATP).

Rafael Nadal a respins vehement ideea de a juca pe un teren albastru, invocând tradiţia. "Sezonul pe zgură are o lungă istorie şi terenurile trebuie să rămână roşii, nu să devină albastre. În sport şi în tenis, nu totul este legat de afaceri ", a declarat Nadal.

Organizatorii turneului de la Madrid au pus la dispoziţie jucătorilor un teren de antrenament cu zgură albastră, pentru a permite concurenţilor să îl testeze.

Disputat până în acest an toamna, în sală, turneul de la Madrid a fost mutat în luna mai, pe zgură, pentru a deveni principala competiţie pregătitoare în vederea turneului de Grand Slam de la Roland-Garros.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici