Ţiriac susţine că Negoiţă nu i-a propus să investească la FC Dinamo

Omul de afaceri Ion Ţiriac a declarat, joi, că finanţatorul FC Dinamo Ionuţ Negoiţă nu i-a propus să investească la gruparea alb-roşie, dar a precizat că oricum nu este interesat de acest lucru pentru că fotbalul nu este "parohia" sa.

104 afișări
Imaginea articolului Ţiriac susţine că Negoiţă nu i-a propus să investească la FC Dinamo

Ion Tiriac (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

Întrebat ce părere are despre propunerea propunerea lui Ionuţ Negoiţă de a investi la Dinamo, Ţiriac a răspuns: "Domnul Negoiţă nu mi-a făcut nicio invitaţie. Dar domnul Negoiţă ştie foarte bine că eu am o părere pe care mi-am menţinut-o întotdeauna: fotbalul nu este parohia mea, nu mă interesează fotbalul decât să mă duc să privesc. Eu sunt cu Real Madrid şi am fost întotdeauna. Deocamdată nu mă interesează nici politica şi nici treaba cu fotbalul".

El a adăugat totuşi că ar fi foarte bine dacă oameni de afaceri ruşi, arabi sau chinezi ar investi în fotbalul românesc. "Nu cunosc fotbal. Investitori arabi, ruşi sau chinezi pot veni cu bani. Există o puzderie de oameni cu bani care din raţiunile lor au cumpărat echipe ca Monaco, PSG, în Anglia se vând echipe ca la talcioc. Dacă cineva vine să investească într-o echipă românească foarte bine. Însă aş vrea să ştiu ce investim noi în copii şi juniori", a spus Ţiriac, care a fost prezent, joi, la un eveniment organizat cu ocazia semnării unui parteneriat între Federaţia Română de Tenis, Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern şi Fundaţia Olimpică Română cu Mercedes-Benz România.

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, declarase, miercuri, într-o conferinţă de presă, că negociază cu doi oameni de afaceri străini cooptarea acestora ca investitori la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, după ce a fost refuzat de către Ion Ţiriac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici