Toată lumea vrea să sponsorizeze Brawn GP

Cele trei victorii înregistrate de Brawn GP în primele patru etape ale Campionatului Mondial de Formula 1 au adus echipei ce se afla în pragul desfiinţării în urmă cu câteva luni o avalanşă de cereri de sponsorizare, informează planetf1.com

3 afișări

Fosta echipă Honda se confrunta, la începutul acestui an, cu o gravă criză după ce constructorul japonez de automobile îşi anunţase retragerea din Formula 1. Team-ul a fost salvat de la desfiinţare de managerii Ross Brawn şi Nick Fry, care au găsit în ultimul moment resursele financiare pentru continuarea activităţii.

Însă investitorii stau la coadă acum după succesele repurtate de pilotul britanic Jenson Button în acest început de sezon.

"Discutăm cu 20-25 de companii despre sponsorizare sau despre posibilitatea de a cumpăra o parte din echipă. Eu şi cu Ross trebuie să luăm cele mai potrivite decizii, nu cele mai rapide", a declarat Nick Fry.

Richard Branson, patronul Virgin Group, este în discuţii avansate pentru a deveni sponsorul principal al Brawn GP. "Richard a făcut o ofertă. Problema este dacă această ofertă este cea mai bună pe care o putem primi", a adăugat Fry.

Monoposturile albe ale Brawn GP "găzduiesc" acum foarte puţine sigle, printre acestea numărându-se cele ale companiilor Virgin, care a încheiat un prim contract de sponsorizare la începutul sezonului, şi Bridgestone, furnizorul unic de pneuri în Marele Circ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici