Toja s-a accidentat la antrenamentul oficial de la Munchen

Mijlocaşul columbian Juan Carlos Toja a suferit o contractură, luni seară, la antrenamentul oficial al echipei Steaua dinaintea meciului cu Bayern Munchen, din grupa F a Ligii Campionilor.

11 afișări
Imaginea articolului Toja s-a accidentat la antrenamentul oficial de la Munchen

Toja a suferit o contractură la antrenamentul oficial de la Munchen

Toja s-a accidentat uşor spre finalul şedinţei de pregătire, care a durat aproximativ o oră, dar va fi trecut pe foaia de rezerve la partida de marţi.

Antrenamentul a început cu o încălzire uşoară de aproximativ 20 de minute, în care au fost incluse şi jocuri şcoală de cinci contra doi. Elevii antrenaţi de Dorinel Munteanu au trecut apoi la obişnuitul meci şcoală de 9 contra 9 pe jumătate de teren.

În finalul şedinţei de pregătire a "roş-albştrilor", fotbaliştii vicecampioanei României au exersat o serie de şuturi directe la poartă

Mijlocaşul Pleşan şi atacantul Kapetanos, deşi au făcut deplasarea la Munchen, s-au antrenat separat luni seară şi nu vor fi incluşi pe lista pentru meci.

Tehnicianul Dorinel Munteanu va folosi cel mai probabil următoarea echipă de start la meciul de marţi seară: Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Petre Marin - Rădoi, Tiago Gomes - Bănel Nicoliţă, Dayro Moreno, Semedo - B. Stancu.

Partida Bayern Munchen - Steaua, din etapa a cincea a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc marţi, de la ora 21.45, pe Allianz Arena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici