Tolnai: Am simţit cu adevărat că fetele şi-au dorit să lupte, să câştigăm împreună

Portarul naţionalei feminine de handbal a României, Talida Tolnai, a declarat, duminică, la TVR 2, că toate jucătoarele au luptat "cot la cot" şi şi-au dorit cu adevărat să câştige finala mică a Campionatului European din Danemarca şi Norvegia.

19 afișări
Imaginea articolului Tolnai: Am simţit cu adevărat că fetele şi-au dorit să lupte, să câştigăm împreună

Tolnai: Am simţit cu adevărat că fetele şi-au dorit să lupte, să câştigăm împreună (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Multumesc lui Dumnezeu, ne-a dat putere. A fost un meci foarte greu, în care s-a văzut ca am luptat toate, cot la cot. Am simţit cu adevărat că fetele şi-au dorit să lupte şi să câştigăm împreună", a declaratr Tolnai la TVR 2.

Cristina Neagu a apreciat, la TVR 2, că meciul cu Danemarca a fost încrâncenat: "A fost totul extraordinar, ieri am fost supărate, dar azi a fost un meci încrâncenat, am vorbit toate fetele, să ne luăm revanşa în faţa Danemarcei. A fost obositor pentru ambele echipe, dar ne-am luptat din suflet şi cred că bucuria e mai mare decât dacă ne calificam în finala mare".

Oana Manea a declarat că jucătoarele au decis că trebuie să treacă peste tot şi toate şi să câştige: "A fost o luptă crâncenă, ne-am dorit mult această victorie. Danezele au zis aseară că o să ne boxeze azi, dar am făcut-o noi. Ne-am întrunit aseară, ne-am ridicat moralul, am discutat totul, trebuia să trecem peste toate şi să câştigăm", a declarat Manea la TVR 2.

Carmen Amariei, absentă la CE, dar alături de jucătoare, a plâns de bucurie la finalul meciului: "A fost o finală extraordinară, sunt mândră de fete, am stat în mijlocul suporterilor, am râs, am plâns, plâng şi acum. m-am bucurat enorm pentru ele".

Naţionala de handbal feminin a României a învins duminică, la Herning, reprezentativa Danemarcei, scor 16-15 (9-7), în finala mică a Campionatului European, câştigând medaliile de bronz, care i-au adus şi calificarea directă la CM din 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici