Tom Brady e pregătit să calce pe urmele lui Michael Jordan

  • Tom Brady, considerat cel mai mare jucător din istoria NFL, a declarat joi că ar lua în considerare posibilitatea de a reveni dacă ar fi abordat.
  • El şi-a exprimat, de asemenea, dorinţa de a cumpăra o franciză NFL.
  • Michael Jordan este o altă legendă a sportului american care a procedat în acest fel.
91 afișări
Imaginea articolului Tom Brady e pregătit să calce pe urmele lui Michael Jordan

Tom Brady e pregătit să calce pe urmele lui Michael Jordan

În timpul unei apariţii la podcastul Deep Cut, fostul star al echipelor de fotbal american New England Patriots şi Tampa Bay Buccaneers a declarat că ar lua în considerare revenirea în joc dacă ar fi chemat să înlocuiască un fundaş accidentat.

„Nu sunt împotrivă", a spus Brady, care a numit chiar două echipe pentru un astfel de scenariu: Patriots şi Las Vegas Raiders, o franciză în care intenţionează să devină proprietar minoritar, aşa cum a făcut legendarul Michael Jordan cu Washington Wizards.

Michael Jordan, considerat cel mai mare jucător din istoria NBA (cel puţin până la sosirea lui LeBron James şi a recordurilor sale), revenise în activitate după ce se retrăsese cu şase titluri de campion de la legendara Chicago Bulls din anii 1990. La acea vreme, cea mai importantă ligă de baschet din lume exploda în mediatizare, iar el era cea mai strălucitoare stea a acesteia.

De fapt, Jordan a revenit la doi ani după ce declarase că existau 99,9% şanse să nu mai joace niciodată în NBA. Atunci a cumpărat 10% din Washington Wizards pentru a deveni proprietar minoritar şi director de operaţiuni, rol la care a fost nevoit să renunţe când a revenit pe teren în anul următor.

A devenit apoi proprietarul echipei Charlotte Hornets (13 ani ca proprietar majoritar, vânzând cu 3 miliarde de dolari ceea ce cumpărase cu 275 de milioane de dolari).

Brady, pe urmele lui Michael Jordan

Cazul lui Tom Brady ar putea fi asemănător cu cel al lui Jordan, deoarece nu numai că ar putea reveni să joace pentru o echipă din NFL, dar vrea şi să deţină una. „Nu ştiu dacă m-ar lăsa să fiu proprietarul unei echipe din NFL, (dar) voi fi mereu în formă, voi putea mereu să arunc mingea", a insistat Brady, în vârstă de 46 de ani.

Californianul a jucat 20 de sezoane în National Football League (NFL) şi a cucerit un număr record de şapte titluri de Super Bowl, şase cu Patriots şi un ultim cu Buccaneers, în 2021. La începutul anului 2022, fundaşul a revenit asupra unui anunţ iniţial de retragere şi a mai jucat încă un sezon cu Buccaneers.

În februarie 2023, Brady a anunţat că se retrage "pentru totdeauna" şi de atunci a negat mai multe zvonuri privind o posibilă revenire în cea mai urmărită şi mai profitabilă ligă din Statele Unite.

Între timp, fostul fundaş se concentrează asupra rolului său de comentator pentru reţeaua Fox, cu care a semnat un contract profitabil pentru a comenta meciurile. „Îmi place provocarea de a încerca ceva diferit în viaţa mea. Va fi o provocare pentru mine din multe puncte de vedere", a declarat Brady despre noul său rol.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici