Toma: Am convenit la o ofertă de peste 300.000 de euro pentru Peseiro

Constantin Toma, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, a declarat, miercuri, că a ajuns la un acord de reziliere a contractului stafului tehnic condus de Jose Peseiro, în valoare de peste 300.000 de euro, însă mai este nevoie de acceptul acţionarilor pentru încheierea înţelegerii.

13 afișări
Imaginea articolului Toma: Am convenit la o ofertă de peste 300.000 de euro pentru Peseiro

Toma: Am convenit la o ofertă de peste 300.000 de euro pentru Peseiro

"Am avut o întâlnire cu Sichitiu şi am convenit asupra ultimei oferte pentru a rezilia contractele domnului Peseiro şi ale echipei dânsului, înţelegere pe care de altfel am şi semnat-o, dar aceasta este o ofertă a Rapidului. Urmează ca Sichitiu să aibă o întrevedere cu Copos, pentru a avea şi suportul financiar al acţionarilor, pentru a duce la capăt această tentativă de reziliere. Şi Peseiro este foarte interesat să reglăm această problemă, de altfel îl apreciez foarte mult pentru că a dat dovadă de înţelegere în discuţiile cu noi. Pot să spun că forma finală de reziliere la care s-a ajuns este una convenabilă pentru clubul Rapid. Nu este nici mult, nici puţin, este vorba de peste 300.000 de euro net, pe care Rapid trebuie să-i plătească lui Peseiro şi echipei lui tehnice. Noi am făcut tot ce este omeneşte posibil pentru a găsit o soluţie rezonabilă din punct de vedere financiar, iar acum acţionariatul trebuie să găsească aceşti bani", a spus Toma.

Oficialul rapidist a menţionat că Rapidul nu-şi permite o echipă tehnică atât de scumpă precum cea a lui Peseiro. "Noi nu ne-am permite, având în vedere contextul actual, să ţinem la Rapid o echipă tehnică atât de scumpă cum este cea a domnului Peseiro. Domnul Peseiro este un antrenor foarte bun, care a demonstrat şi care s-a implicat total la Rapid. Personal, dacă aş fi Abramovici al fotbalului românesc, mi-aş fi dorit să-l ţin la Rapid, dar ştiţi cum se spune, că fiecare îşi evaluează ţechinii de care dispune. Nu am discutat cu un alt antrenor, noi acum avem un antrenor şi acesta este Peseiro", a spus Toma.

Conducerea rapidistă este nemulţumită de evoluţia echipei sub conducerea tehnică a lui Peseiro şi doreşte de mai mult timp să-i rezilieze acestuia contractul. La sfârşitul anului trecut, oficialii clubului Rapid i-au făcut o ofertă antrenorului Jose Peseiro pentru rezilierea contractului său şi al celor trei antrenori secunzi, în valoare totală de 240.000 de euro, cu 160.000 mai puţin decât solicită staful tehnic. Oficialii rapidişti erau de acord să-i achite lui Peseiro circa 150.000 de euro, reprezentând salariul său pe lunile septembrie, octombrie şi noimebrie, şi încă 90.000 de euro, salariul secunzilor portughezului pentru aceeaşi perioadă.

Citeşte şi

Peseiro spune că acceptă rezilierea contractului cu Rapid dacă primeşte salariul la zi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici