Toma: Negociem în continuare cu Peseiro

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Constantin Toma, a declarat, miercuri, la sfârşitul şedinţei CA, că negocierile cu antrenorul Jose Peseiro continuă pe două planuri, rezilierea contractului tehnicianului sau diminuarea valorii înţelegerii sale cu gruparea giuleşteană.

16 afișări
Imaginea articolului Toma: Negociem în continuare cu Peseiro

Antrenorul Jose Peseiro (Imagine: Mediafax Foto)

Toma a precizat că, până în prezent, nu s-a ajuns la niciun acord cu antrenorul. "Nu s-a pus problema să-l dăm afară pe Peseiro. Am discutat şi am încercat rezilierea contractului cu acordul părţilor, dar nu am reuşit. Oficial, dânsul este în continuare antrenorul Rapidului. Noi i-am făcut o ofertă de reziliere, care se înscrie în politica noastră de reducere a costurilor", a spus Toma.

Oficialul rapidist a precizat că tehnicianul portughez îşi doreşte să rămână la Rapid şi în retur, situaţie ce ar putea fi posibilă dacă antrenorul acceptă o reducere a contractului său cu gruparea "alb-vişinie".

"Peseiro ar dori să rămână în continuare antrenor la Rapid. Am încercat, totodată, o diminuare a valorii contractului său cu Rapid, iar dacă dânsul acceptă poate rămâne în continuare antrenor. Dacă nu, va trebui să negociem rezilierea. Aşteptăm să vedem ce ne spune dumnealui. Nu este exclus să rămână antrenorul Rapidului şi în retur. De altfel, i-am şi aprobat concediul de odihnă, ceea ce înseamnă că pe 10 ianuarie trebuie să revină la Bucureşti. Mâine dimineaţă, Sichitiu va mai discuta o dată cu el, pentru că dânsul a fost mandatat să continue discuţiile cu Peseiro şi echipa lui şi poate reuşim să ajungem la o înţelegere rezonabilă. Nu pot spune ce sumă i s-a oferit lui Peseiro pentru reziliere, acţionarii au stabilit mandatul de negociere cu domnul Peseiro", a afirmat Toma.

Potrivit lui Toma, Consiliul de Administraţie a aprobat, miercuri, numirea lui Grigore Sichitiu în funcţia de director general, deţinută până în prezent de Constantin Zotta, care a demisionat. "Sichitiu rămâne şi administrator al societăţii SC FC Rapid SA", a adăugat preşedintele CA.

Toma a mai spus că, la şedinţa CA de miercuri, care a durat peste trei ore, au fost prezenţi Dragoş Nedelcu, în calitate de vicepreşedinte şi membru al CA, Alexandru Bunea, membru demsionar al CA, şi Constantin Zotta, directorul general demisionar al clubului şi membru al CA, ultimii doi participând în calitate de invitaţi.

De asemenea, la întrunirea de la baza ProRapid au fost prezenţi Jose Peseiro şi cei trei secunzi ai săi, care au plecat după circa o oră şi jumătate fără să dea declaraţii presei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici