Tomis Constanţa şi CS Volei Alba Blaj, reprezentantele României în Liga Campionilor la volei

Campioanele României la volei feminin, CS Volei Alba Blaj, respectiv la masculin, Tomis Constanţa, vor participa în sezonul 2015-201 în Liga Campionilor, potrivit anunţului CEV.

150 afișări
Imaginea articolului Tomis Constanţa şi CS Volei Alba Blaj, reprezentantele României în Liga Campionilor la volei

Tomis Constanţa şi CS Volei Alba Blaj, reprezentantele României în Liga Campionilor la volei (Imagine: Laurentiu Mich/Arhva Mediafax Foto)

Forul european de volei (CEV) a anunţat echipele participante în ediţia 2015-2016 a Ligii Campionilor, printre care se numără şi campioanele României, CS Volei Alba Blaj şi Tomis Constanţa.
Astfel, la feminin vor intra în competiţie 24 de echipe, din care trei au primit wild-card, iar la masculin vor evolua 28 de echipe, patru dintre acestea primind de asemenea wild-card din partea CEV.

Competiţia masculină se va desfăşura cu şapte grupe a câte patru echipe, în timp ce la feminin vor fi şase grupe, urmate de fazele Playoff 12 şi Playoff 6, respectiv Turneul Final Four (9-10 aprilie 2016 la feminin, 16-17 aprilie la masculin).

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc în 2 iulie, la Viena.

Meciurile din faza grupelor vor începe la finalul lunii octombrie în competiţia feminină, iar o săptămână mai târziu se va da startul şi în Liga Campionilor la masculin.

Jucătorii de la Tomis Constanţa au acuzat grave probleme financiare în acest an, ei nefiind plătiţi în 2015, după ce autorităţile locale şi-au retras sprijinul, situaţia punând în pericol participarea în Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici