Torje a fost prezentat oficial la Granada. Peste o mie de fani l-au întâmpinat pe român

Mijlocaşul Gabriel Torje a fost prezentat oficial la Granada, luni seară, în prezenţa a peste o mie de fani, alături de un alt jucător venit de la Udinese sub formă de împrumut, Antonio Floro Flores, românul declarând că speră să aibă ocazia să joace mult pentru a-şi ajuta echipa să îşi realizeze obiectivele.

366 afișări
Imaginea articolului Torje a fost prezentat oficial la Granada. Peste o mie de fani l-au întâmpinat pe român

Torje a fost prezentat oficial la Granada. Peste o mie de fani l-au întâmpinat pe român (Imagine: Granada CF)

"Este prima dată când sunt în Spania şi sunt foarte fericit că am venit la Granada. Sper să joc mult pentru a ajuta echipa. Mulţumesc tuturor", a spus Torje în faţa publicului prezent în amfiteatrul Palatului Congreselor din Granada, informează granadadigital.com.

Gabriel Torje a mai afirmat că în sezonul trecut a văzut multe meciuri ale Granadei şi că a fost impresionat cel mai mult de fani. "Publicul este excelent, sunt sigur că ne va ajuta să progresăm", a precizat Torje.

Referitor la faptul că este comparat cu Lionel Messi, el a spus: "Există un singur Messi şi nu se poate compara cu nimeni".

Granadadehoy.com scrie însă că la eveniment au fost prezenţi doar 500 de fani, deoarece ora prezentării a coincis cu aceea la care spaniolii din întreaga ţară au sărbătorit triumful naţionalei lor la Euro-2012.

Torje a fost însoţit la prezentare de reprezentantul său, în timp ce alături de Floro Flores a fost iubita sa. La eveniment au fost proiectate mai multe imagini cu cei doi, iar la final fotbaliştii au acordat autografe.

Clubul Granada a anunţat oficial, joi, că l-a împrumutat pentru un sezon pe Torje de la Udinese, un anunţ de acelaşi tip fiind făcut miercuri în ceea ce-l priveşte pe Floro Flores.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici