Torje, Ropotan şi Pulhac regretă că au cântat o manea dedicată rivalei Steaua

Jucătorii dinamovişti Gabriel Torje, Adrian Ropotan şi Cristi Pulhac au declarat, marţi, că regretă petrecerea la care au cântat o manea dedicată Stelei şi aduc argumente pentru a demonstra ataşamentul lor faţă de gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, informează site-ul oficial al FC Dinamo.

335 afișări
Imaginea articolului Torje, Ropotan şi Pulhac regretă că au cântat o manea dedicată rivalei Steaua

Gabriel Torje (Imagine: Mediafax Foto)

"M-am gândit la o aniversare intimă pentru că nu era momentul unei petreceri după rezultatul de la Braşov. Din păcate, nu am evaluat corect anturajul. Regret faptul ca i-am pus pe colegii mei într-o situaţie neplacută, din cauza unui concurs de melodii care nu are nicio legătură cu ataşamentul nostru faţă de Dinamo. Suporterii dinamovişti trebuie să ştie punctul meu de vedere: am vrut să vin la Dinamo, vreau să joc pentru Dinamo! Am înfruntat 30.000 de timişoreni şi m-am bucurat alături de câteva sute de suporteri dinamovişti la ultimul meci direct cu Poli! A fost o aniversare «scumpă» şi accept decizia clubului de a fi sancţionat!", a declarat Torje, cel care a organizat petrecerea cu ocazia zilei sale de naştere.

Fundaşul Cristian Pulhac spune că, în afara manelei dedicate Stelei, la petrecerea de sâmbătă au fredonat şi un alt cântec, "Oaia mică", în care e ironizată echipa din Bulevardul Ghencea.

"Sunt cu moralul la pământ. Mi-am rupt piciorul pentru Dinamo, nu sunt un mercenar! Nu ştiu alt vestiar în Bucureşti în afară de Dinamo! Sunt de 8 ani în Ştefan cel Mare, nu este corect să se spună despre mine că nu sunt dinamovist. Am greşit şi sunt de acord cu sancţiunea clubului, am aniversat un coleg şi am fost neglijenţi în acceptarea anturajului. Dar de ce nu s-a spus că am cântat şi «Oaia Mică»? Dar nu mai contează! Îmi continui programul de recuperare. Şapte ore pe zi stau în sala şi sper să revin cât mai repede pe teren. Îmi pare rău că s-a ajuns la această interpretare. Cer scuze celor care ştiu să le primească!", a declarat Pulhac.

După antrenamentul de la Săftica, de marţi dimineaţă, mijlocaşul Adrian Ropotan a precizat că loialitatea sa faţă de Dinamo nu poate fi pusă la indoială.

"Am ascultat foarte multe melodii. Din păcate pentru noi, în presă a apărut doar melodia dedicată celor de la Steaua. În cazul ăsta a fost vorba de ironie, însă e greu să te aperi în faţa suporterilor în momentul în care la TV nu s-au dat şi imaginile când cântam imnurile lui Dinamo. E o prostie să pună cineva la îndoială loialitatea noastră faţă de Dinamo. Sufăr pentru Dinamo, nu pentru Steaua! Nu voi trăda niciodată Dinamo pentru Steaua, nici sentimental, nici contractual", a declarat Ropotan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici