Torje: Trebuie să-mi recâştig locul de titular, nu iau în considerare varianta unui împrumut

Fotbalistul Gabriel Torje a declarat, luni, la venirea în România în vederea meciului amical cu Uruguay, că l-a suprins convocarea sa şi că trebuie să lucreze pentru a-şi recâştiga locul de titular la Udinese, adăugând că nu ia în considerare varianta unui împrumut la altă grupare.

145 afișări
Imaginea articolului Torje: Trebuie să-mi recâştig locul de titular, nu iau în considerare varianta unui împrumut

Torje: Trebuie să-mi recâştig locul de titular, nu iau în considerare varianta unui împrumut (Imagine: Mircea rosca/Mediafax foto)

"Mă mir că sunt convocat, pentru că nu am jucat în utimele meciuri, iar la echipa naţională sunt impuse nişte reguli", a spus Torje.

Întrebat cum îl va încuraja pe portarul Stelei, Ciprian Tătăruşanu, criticat după gafele de la dubla manşă cu Twente Enschede, din Liga Europa, Gabriel Torje a răspuns: "Am şi eu nevoie de încurajări pentru că trec şi eu printr-o pasă proastă. Ne vom încuraja între noi, pentru că avem nevoie. Trebuie să lucrez să-mi recâştig locul de titular şi nu iau în considerare varianta unui împrumut la altă echipă".

Torje a menţionat că speră ca la meciul cu Uruguay să vină cât mai mulţi spectatori.

"Este încă devreme şi sperăm ca până miercuri să avem un stadion măcar pe jumătate plin, pentru că vom juca contra unei semifinaliste de Cupă Mondială", a adăugat el.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, miercuri, de la ora 20.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, selecţionata Uruguayului, într-o partidă amicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici