Toţi suporterii prezenţi pe stadionul "Dinamo" s-au ridicat în picioare şi au aplaudat imnul Craiovei!

Imediat după încheierea meciului de "Old Boys" dintre Dinamo şi Universitatea Craiova, la staţia de amplificare din Ştefan cel Mare s-a putut auzi imnul Ştiinţei compus de regretatul Adrian Păunescu, "Oltenia, eterna Terra Nova".

101 afișări
Imaginea articolului Toţi suporterii prezenţi pe stadionul "Dinamo" s-au ridicat în picioare şi au aplaudat imnul Craiovei!

Toţi suporterii prezenţi pe stadionul "Dinamo" s-au ridicat în picioare şi au aplaudat imnul Craiovei! (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Aşa cum era de aşteptat, în ciuda rivalităţii dintre cele două grupări, orgoliile au fost lăsate deoparte şi toţi fanii "câinilor" prezenţi pe stadion s-au ridicat în picioare şi au aplaudat în timpul intonării imnului oltenilor.

Ura dintre cele două echipe este pe cale să se stingă. Dinamo a făcut primul pas spre o împăcare istorică, oferind suporterilor olteni 1000 de bilete la meciul de azi. Acest gest a fost urmat de un altul, mult mai sensibil. Astfel, în difuzoarele de la stadion va răsuna imnul Universităţii, scris de regretatul poet Adrian Păunescu.

"Sunt surprins plăcut de gestul conducerii lui Dinamo, este un gest făcut în memoria lui Adrian Păunescu. Sper că nu se vor fluiera imnurile. Ştiţi că poate eu eram cel mai mare anti-dinamovist, dar acum nu mai gândesc aşa", a spus patronul Adrian Mititelu.

Citeşte mai multe despre imnul Craiovei pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici