Tottenham a contestat în instanţă decizia de atribuire a Stadionului Olimpic echipei West Ham

Clubul Tottenham Hotspur a contestat în instanţă decizia de acordare a dreptului de folosire a Stadionului Olimpic rivalilor de la West Ham United, după ediţia din 2012 a Jocurilor Olimpice, a anunţat, miercuri, BBC, citat de AFP.

5 afișări

Tottenham doreşte să obţină în instanţă reanalizarea deciziei luate la 11 februarie de OLPC, societatea britanică de stat ce are rolul de a gestiona moştenirea JO din 2012, de la Londra.

Olympic Park Legacy Company (OLPC) a anunţat că a primit o scrisoare de la Tottenham înainte de demararea apelului în instanţă. "OLPC a avut un proces transparent în luarea deciziei. Suntem convinşi că în cazul unei acţiuni în instanţă, decizia noastră va fi validată de judecători", a spus un purtător de cuvânt al OLPC.

Firma OPLC a avut de ales între două oferte privind viitorul Stadionului Olimpic, câştig de cauză având cei de la West Ham United, deoarece au acceptat să păstreze pista de atletism, în timp ce Tottenham a intenţionat să demoleze arena, aflată în estul Londrei, şi să construiască alta nouă, fără pistă de atletism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici