Tottenham a rămas fără antrenorul Conte. Anunţul oficial al clubului londonez

Italianul Antonio Conte a părăsit-o pe Tottenham de comun acord cu conducerea clubului londonez.

227 afișări
Imaginea articolului Tottenham a rămas fără antrenorul Conte. Anunţul oficial al clubului londonez

Tottenham a rămas fără antrenorul Conte. Anunţul oficial al clubului londonez

„Am obţinut calificarea în Liga Campionilor în primul sezon al lui Antonio la club. Îi mulţumim pentru contribuţia sa şi îi dorim succes în viitor”, se arată într-o notă oficială, nefiind amintite declaraţiile războinice făcute de italian după ultimul meci de campionat, în care şi-a atacat jucătorii, acuzându-i de insuficienţă, afirmaţii care i-au grăbit plecarea. Totodată, Conte a atacat şi conducerea clubului.

"Nu sunt obişnuit să văd o astfel de situaţie. Văd mulţi jucători egoişti şi nu văd o echipă. Sunt 11 jucători care intră pe teren, văd fotbalişti care nu vor să se ajute unul pe celălalt şi nu joacă cu inima.

Se întâmplă asta pentru că aşa sunt ei obişnuiţi aici, sunt obişnuiţi cu asta. Nu joacă pentru ceva important. Nu vor să joace sub presiune, nu vor să joace cu stres. E uşor aşa. Asta este povestea lui Tottenham.

Patronul e de 20 de ani aici şi nu au câştigat nimic, dar de ce? Până acum am încercat să ascund situaţia dar acum, nu, pentru că repet, nu vreau să văd ceea ce am văzut astăzi pentru că este inacceptabil şi este inacceptabil pentru fani. Ne urmăresc, plătesc bilete şi să ai prestaţia asta e inacceptabil. Trebuie să ne gândim la asta.

Pentru ce putem lupta acum cu atitudinea asta? Cu angajamentul ăsta? Pentru ce? Al şaptelea, optulea loc? Dacă vor să continue aşa, pot schimba antrenorul, toţi antrenorii, dar situaţia nu se poate schimba", a spus Antonio Conte la conferinţa de presă de după ultimul meci jucat în Premier League, 3-3, cu Southampton.

Soluţie interimară până la finalul sezonului

Tottenham oficializează astfel divorţul de Conte. Clubul mai spune că „Cristian Stellini va prelua conducerea echipei în calitate de antrenor principal interimar pentru restul sezonului, împreună cu Ryan Mason ca antrenor principal asistent”.

Stellini îl înlocuise deja pe Conte în acest sezon, când fostul antrenor al lui Juve, Chelsea şi Inter se recupera după o intervenţie chirurgicală la vezica biliară.

Preşedintele lui Tottenham, Daniel Levy, a comentat: „Ne mai rămân 10 meciuri din Premier League şi trebuie să luptăm pentru un loc în Liga Campionilor. Trebuie să ne unim cu toţii. Toată lumea trebuie să muncească din greu pentru a asigura cel mai bun rezultat posibil pentru clubul nostru şi pentru suporterii noştri fantastici şi loiali”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici