Tottenham începe viaţa de după Harry Kane cu o remiză 2-2 cu Brentford

Primul meci din Premier League al lui Tottenham sub conducerea lui Ange Postecoglou s-a încheiat duminică cu o remiză 2-2 (2-2), la Brentford, aceasta fiind totodată şi prima partidă de la plecarea lui Harry Kane la Bayern Munchen.

76 afișări
Imaginea articolului Tottenham începe viaţa de după Harry Kane cu o remiză 2-2 cu Brentford

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Brentford a jucat mare parte a meciului defensiv, şi a avut de două ori avantaj în prima repriză.

În schimb, Tottenham Hotspur i-a oferit noului manager Ange Postecoglou un debut palpitant în Premier League.

Noul transfer, James Maddison, care a preluat tricoul cu numărul 10 al căpitanului Kane, a condus jocul la mijlocul terenului şi a oferit două pase de gol. Spurs a preluat conducerea devreme, însă a cedat apoi avantajul şi a reuşit în cele din urmă să ducă un punct din prima lor deplasare.

Cristian Romero i-a dus pe vizitatori în avantaj cu o lovitură de cap, în minutul 11, după o lungă verificare VAR pentru un posibil offside.

Postecoglou, care a sosit în iulie ca înlocuitor al lui Antonio Conte şi este primul australian care conduce în Premier League, l-a scos înlocuit pe Romero, accidentat imediat după decizia VAR.

Bryan Mbeumo a egalat 15 minute mai târziu, din penalty, după ce Son Heung-Min, care i-a luat locul lui Kane în calitate de căpitan, l-a faultat pe Mathias Jensen.

Gazdele au condus cu 2-1 în minutul 36, după ce un şut al lui Yoane Wissa a intrat în poartă deviat de fundaşul olandez Micky van de Ven, nou sosit de la echipa germană Wolfsburg.

Tottenham a făcut apoi 2-2 în minutele suplimentare ale primei reprize, când Emerson Royal a marcat după o pasă primită de la Maddison.

Repriza secundă s-a încheiat fără alte goluri, în ciuda unui final de meci palpitant, în care ambele echipe au avut ocazia de a-şi adjudeca cele 3 puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici