Totti: Chivu sper să revină cât mai repede

Atacantul echipei AS Roma, Francesco Totti, a scris, miercuri seară, pe site-ul său oficial, că speră ca fundaşul român al formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, să revină cât mai repede după accidentarea suferită în partida cu Chievo Verona.

11 afișări
Imaginea articolului Totti: Chivu sper să revină cât mai repede

Totti: Chivu sper să revină cât mai repede (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Fostul meu coleg de echipă Cristian Chivu a suferit astăzi (n.r. - miercuri) o fractură craniană după un duel aerian în partida Chievo - Inter Milano. Am aflat că a fost operat la Verona şi totul a decurs bine. Vreau să-i urez sănătate şi îl anunţ că sunt cu gândul alături de el. Cristian îţi doresc să revii cât mai repede", a scris Totti.

Cristian Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu Chievo, disputat miercuri, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom, dar şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici