Totul a pornit de la un Cadou de Crăciun. Modul neaşteptat în care o jurnalistă sportivă şi-a prins iubitul care o înşela

Jane Slater, o jurnalistă sportivă, a povestit că şi-a prins un fost iubit infidel cu ajutorul unei brăţări de fitness Fitbit, pe care a primit-o cadou de Crăciun chiar de la bărbatul respectiv.

10429 afișări
Imaginea articolului Totul a pornit de la un Cadou de Crăciun. Modul neaşteptat în care o jurnalistă sportivă şi-a prins iubitul care o înşela

Modul neaşteptat în care o jurnalistă sportivă şi-a prins iubitul care o înşela

„Un fost iubit mi-a cumpărat cândva o brăţară Fitbit de Crăciun. Am iubit-o”, a declarat ea, într-un podcast. Slater a adăugat că ea şi partenerul respectiv foloseau acelaşi cont pentru a-şi sincroniza dispozitivele purtabile.

La un moment dat, într-o noapte, Jane a observat o activitate suspectă în aplicaţia Fitbit, la ora 4.00 dimineaţa. Cum ea dormise, şi-a dat seama că iubitul ei făcuse ceva care îi mărise pulsul şi a devenit suspicioasă.

Ulterior, femeia a aflat că bărbatul o înşela.

Nu este prima dată când tehnologia îi dă de gol pe cei infideli. Un bărbat din Peru a descoperit că soţia l-a înşelat după ce a dat, accidental, peste o imagine în serviciul Google Street View. 

Bărbatul voia să vadă cum arată un loc din capitala Lima în care dorea să ajungă când a dat peste o imagine în care apărea o femeie care semăna foarte mult cu soţia lui. Aceasta stătea pe o bancă, iar cu capul în poala ei se afla un bărbat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici