Tragedie în ciclism: speranţa Americii, Magnus White, a murit la vârsta de 17 ani

Tânărul a fost lovit de o maşină în Colorado.

1171 afișări
Imaginea articolului Tragedie în ciclism: speranţa Americii, Magnus White, a murit la vârsta de 17 ani

Tragedie în ciclism: speranţa Americii, Magnus White, a murit la vârsta de 17 ani

Tragedie în lumea ciclismului mondial. O mare promisiune a americanilor, Magnus White, a murit la vârsta de 17 ani.

Tânărul a fost lovit de o maşină în timp ce mergea cu bicicleta pe o autostradă din Boulder, Colorado. Un tânăr de 23 de ani conducea maşina.

Sportivul urma să călătorească la Glasgow, în Scoţia, pentru a concura la Campionatele Mondiale de cross-country masculin juniori de mountain bike.

Anul trecut, a reprezentat Statele Unite la Lafayette, Arkansas, în primul său campionat mondial de ciclo-cross. Apoi, a concurat în al doilea concurs, la începutul anului, în Olanda.

Potrivit familiei, White a avut o pasiune pentru ciclism încă de la vârsta de doi ani. Începuse să concureze la vârsta de 8 ani.

S-a antrenat în Boulder, oraşul său natal. De asemenea, era un schior pasionat şi aspira să studieze în domeniul afacerilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciclism

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici