Tragere la sorţi favorabilă la Copa America pentru Argentina şi Brazilia

Argentina, campioana în exerciţiu la Copa America, şi Brazilia, adversara sud-americană tradiţională, au fost repartizate joi în grupe favorabile pentru ediţia de anul viitor a competiţiei, în timp ce gazdele, Statele Unite, vor întâlni Uruguay, de 15 ori câştigătoare.

90 afișări
Imaginea articolului Tragere la sorţi favorabilă la Copa America pentru Argentina şi Brazilia

Messi, liderul Argentinei

Câştigătoarea Cupei Mondiale, Argentina, va începe turneul pe stadionul Mercedes-Benz din Atlanta, Georgia, la 20 iunie, cu un meci în Grupa A împotriva Canadei sau a Trinidad şi Tobago, care se vor întâlni în martie într-un baraj CONCACAF.

De asemenea, Argentina se va confrunta cu Peru şi Chile într-o revanşă a finalei ediţiei centenare din 2016, în care echipa lui Lionel Messi a pierdut la penalty-uri în primul turneu jucat pe teritoriul SUA.

Brazilia, de nouă ori câştigătoare, vicecampioană la turneul precedent, a fost repartizată în grupa D cu Columbia şi Paraguay, precum şi cu o altă echipă calificată din CONCACAF, Honduras sau Costa Rica.

Statele Unite se confruntă cu Bolivia şi Panama în primele două meciuri din Grupa C, înainte de a înfrunta marea vedetă Uruguay, care este la egalitate cu Argentina în topul celor mai multe titluri de campioni la Copa America (15).

Americanii speră să îşi îmbunătăţească cel mai bun rezultat al lor la acest turneu, după ce au terminat pe locul patru în 2016.

Câştigătoarea CONCACAF Gold Cup, Mexic, face parte din Grupa B, alături de Jamaica, Venezuela şi Ecuador.

Primele două clasate din fiecare dintre cele patru grupe merg în sferturile de finală.

Tragerea la sorţi a avut loc la James L. Knight Center din Miami, oraşul gazdă a finalei din 14 iulie de pe Hard Rock Stadium.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici