Tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României va avea loc luni, 10 aprilie

Tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României va avea loc luni, 10 aprilie, de la ora 13:30, în sala "Nicolae Dobrin" a Casei Fotbalului, informează, vineri, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

108 afișări
Imaginea articolului Tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României va avea loc luni, 10 aprilie

Tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României va avea loc luni, 10 aprilie

În această fază a competiţiei s-au calificat patru echipe, toate din Liga 1: ACS Poli Timişoara, FC Voluntari, CS Universitatea Craiova şi Astra Giurgiu, care vor fi repartizate într-o singură urnă.

Cele patru echipe se grupează între ele. Jocurile din cadrul semifinalelor se desfăşoară în sistem tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoarea jocului tur, conform ROAF.

Dacă, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare.

Partidele din cadrul turului semifinalelor Cupei României vor avea loc în intervalul 25 aprilie - 27 aprilie 2017, iar returul în perioada 16 mai - 18 mai 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici