Tragerea la sorţi pentru Liga Campionilor şi Cupa UEFA, pe 20 martie

Tragerile la sorţi pentru sferturile şi semifinalele Ligii Campionilor şi Cupei UEFA vor avea loc, vineri, 20 martie, la Nyon, la sediul UEFA.

105 afișări
Imaginea articolului Tragerea la sorţi pentru Liga Campionilor şi Cupa UEFA, pe 20 martie

Tragerea la sorţi pentru Liga Campionilor şi Cupa UEFA, pe 20 martie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru cele două competiţii va fi vorba de o tragere la sorţi integrală, adică fără capi de serie şi fără protecţie naţională (două echipe din aceeaşi ţară se pot întâlni).

UEFA va stabili un tablou pentru C1 şi C3, care permite aflarea meciurilor din semifinale, în funcţie de partidele din sferturi.

Partidele din sferturile de finală ale Ligii Campionilor vor avea loc la 7 şi 8 aprilie (turul) şi 14 şi 15 aprilie (returul). semifinalele se vor juca la 28 şi 29 aprilie (turul) şi la 5 şi 6 mai (returul). Finala va avea loc la 27 mai, la Roma.

Pentru Cupa UEFA, sferturile de finală vor avea loc la 9 aprilie (turul) şi 16 aprilie (returul).Semifinalele se vor desfăşura la 30 aprilie (turul) şi 7 mai (returul). Finala va avea loc la 20 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici