Transfer-record pe timp de pandemie. Barcelona, gata să dea 60 de milioane de euro pentru vedeta lui Inter

  • Lautaro Martinez este ca şi transferat la FC Barcelona, anunţă cotidianul Sport
  • Martinez este vedeta celor de la Internazionale Milano iar transferul se face pentru 60 de milioane de euro
433 afișări
Imaginea articolului Transfer-record pe timp de pandemie. Barcelona, gata să dea 60 de milioane de euro pentru vedeta lui Inter

Transfer-record pe timp de pandemie. Barcelona, gata să dea 60 de milioane de euro pentru vedeta lui Inter

Cotidianul Sport din Spania anunţă pe prima pagină faptul că FC Barcelona s-a înţeles cu Internazionale Milano pentru transferul lui Lautaro Martinez. Catalanii vor plăti circa 60 de milioane de euro pentru a-l avea pe atacantul argentinian. Acesta ar urma să semneze un contract pe 4 sezoane.

Lautaro Martinez, 22 de ani, este vedeta lui Internazionale după plecarea lui Mauro Icardi la PSG. Francezii ar fi vrut să-l transfere şi pe Martinez dar FC Barcelona a fost mai convingătoare.

Transferul lui Martinez era o operaţiune care avea un termen fixat de conducerea catalană până pe 15 mai iar în acest „deal” se pare că rolul decisiv l-a avut Lionel Messi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici