Transferul lui Adrian Cristea la Al-Ahli a eşuat

Transferul mijlocaşului dinamovist Adrian Cristea la gruparea Al-Ahli a eşuat, după ce conducătorii clubului din Emiratele Arabe Unite au încercat "să-i păcălească" pe români, prin neplata TVA-ului, a anunţat, luni, acţionarul FC Dinamo, Vasile Turcu, la sport.ro.

23 afișări
Imaginea articolului Transferul lui Adrian Cristea la Al-Ahli a eşuat

Transferul lui Adrian Cristea la Al-Ahli a eşuat (Imagine: Mediafax Foto)

"Dinamo a negociat cu arabii dar când s-a ajuns la semnare ei doreau să ne păcălească. Nu au vrut să platească TVA şi să dea mai puţin. Nicolae Badea şi Cristi Borcea au schimbat multe faxuri cu ei, se bătuse palma, însă când a venit vorba să dea banii au refuzat să mai dea suma convenită. Noi suntem capabili să ducem clubul ăsta mai departe fără să fim păcăliţi. Era vorba de aproape 800.000 de euro. Nu mai conteaza acum cât voiau să ne dea, noi nu suntem fraieri să ne păcălească. Dinamo are nevoie de Cristea. Era vorba de un împrumut acolo pentru un an. Nu l-au pus să dea probe, ei l-au urmărit atent, au cerut DVD-uri cu el, singura problema a fost legată de sumă", a spus Turcu.

Impresarul FIFA Victor Becali a declarat, vineri că Dinamo s-a înţeles cu gruparea Al-Ahli, din Emiratele Arabe Unite, la care antrenează Ioan Andone, pentru transferul mijlocaşului Adrian Cristea. "În principiu, jucătorul este ca şi transferat la Al-Ahli. Dinamo s-a înţeles cu Al-Ahli asupra termenilor transferului, urmează ca jucătorul să semneze contractul. Este exclus ca el să mai joace în meciul cu Unirea Urziceni, de duminică, pentru că azi sau mâine va pleca în Emiratele Arabe Unite", a declarat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici