Transferul lui Dică la FC Braşov, imposibil de realizat

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, că transferul lui Nicolae Dică la gruparea FC Braşov este imposibil de realizat.

16 afișări
Imaginea articolului Transferul lui Dică la FC Braşov, imposibil de realizat

Transferul lui Dică la FC Braşov, imposibil de realizat (Imagine: Mediafax Foto)

"Dică e un jucător bun, important pentru o echipă, e un fotbalist care ar putea aduce un punct de valoare şi experienţă lotului, dar trebuie să ţinem cont că ar putea veni doar pentru jumătate de an sau un an de împrumut", a precizat tehnicianul braşovean.

"Probabil ar fi nişte bani pe care să îi investim în el fără posibilitatea de a-l păstra în continuare. S-ar rupe un echilibru, ceea ce mă face să cred că mai degrabă e de nerealizat acest transfer", a mai spus Răzvan Lucescu.

Citeşte şi:

Nicolae Dică, propus la FC Bruges

Dică: Am decis să îmi demonstrez valoarea la Catania

Transferul lui Dică la Catania a fost decis de Zenga

Răzvan Lucescu, deranjat de afirmaţiile lui Becali

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici