Transylvania Open aduce şi a treia româncă pe tabloul principal al turneului de tenis de la Cluj

Organizatorii Transylvania Open, cel mai apreciat turneu de tenis feminin de categorie WTA 250 din lume, au anunţat joi că au mai acordat unul din wild card-urile disponibile pentru tabloul principal.

137 afișări
Imaginea articolului Transylvania Open aduce şi a treia româncă pe tabloul principal al turneului de tenis de la Cluj

Transylvania Open aduce şi a treia româncă pe tabloul principal al turneului de tenis de la Cluj

După Jaqueline Cristian, Ruse este a doua beneficiară de wild card şi a treia sportivă din România care va evolua pe tabloul principal, prim afiind Ana Bogdan, acceptată direct, datorită clasării sale.

„După o călătorie palpitantă până în finala de anul trecut şi meciuri care ne-au ţinut cu sufletul la gură, se întoarce pentru un nou parcurs la Cluj!”, au scris organizatorii, cu ocazia anunţării acestui wild card.

Anul acesta, după ce a fost mutat din toamnă, în luna februarie, Transylvania Open are la start cea mai bună listă de concurente din istoria sa, inclusiv pe tabloul de calificare, unde sunt prezente şi 5 jucătoare din top 100, cel mai slab clasată fiind locul 132, franceza Jessika Ponchet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici