Trei echipe româneşti merg mai departe în preliminariile Conference League

Farul Constanţa, Sepsi şi FCSB s-au calificat, joi seara, în următoarea fază a Conference League, în timp ce CFR Cluj nu a reuşit să obţină calificarea în deplasarea din Turcia, la Adana Demirspor.

1134 afișări
Imaginea articolului Trei echipe româneşti merg mai departe în preliminariile Conference League

Trei echipe româneşti merg mai departe în preliminariile Conference League

Campioana României, Farul Constanţa, a învins joi seara, în deplasare la Erevan, pe armenii de la Urartu, scor 2-3 (2-0), în manşa retur a turului 2 din UEFA Conference League şi a obţinut calificarea în turul 3 preliminar al competiţiei, cu scorul general de 6-4.

Pentru Farul urmează, în turul 3 preliminar, duelul cu Flora Tallinn, din Estonia, scrie FRF.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a câştigat partida de pe teren propriu cu bulgarii de la CSKA Sofia, scor 4-0 (1-0). Cu scorul general de 6-0, covăsnenii au obţinut calificarea în turul 3 preliminar al competiţiei, unde o vor întâlni pe Aktobe, din Kazahstan.

FCSB a avut un meci extrem de disputat contra lui ŢSKA 1948. A fost 1-0, în tur, în Bulgaria, dar până în minutul 82, la Bucureşti, oaspeţii conduceau cu 2-1. Djokovic a deschis scorul (27), însă ŢSKA a revenit prin Pedrinho (49) şi Daskalov (68). Acelaşi Djokovic a marcat pentru 2-2 înaintea ca Octavian Popescu să aducă victoria, în primul minut de prelungire. 3-2 şi FCSB s-a calificat în următorul tur preliminar, unde o va întâlni pe Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei.

CFR Cluj nu a reuşit să obţină calificarea în deplasarea din Turcia, la Adana Demirspor. După 1-1 la Cluj-Napoca, turcii au deschis scorul la retur înaintea pauzei, prin Akintola. La jumătatea părţii secunde, arbitrul a dictat o lovitură de la 11 metri pentru ardeleni, la un fault asupra lui Bîrligea, şi l-a eliminat pe Gravillon. Vasile Mogoş a transformat penalty-ul pentru 1-1, dar în finalul jocului, deşi în inferioritate numerică, Adana a dat lovitura, norocos, la o fază fixă, prin Ndiaye (90+4), scrie frf.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici