Trei fotoreporteri au fost agresaţi la mitingul organizat de suporteri

Trei fotoreporteri au fost agresaţi, sâmbătă, la mitingul organizat de suporterii mai multor echipe de fotbal, care au susţinut prin această acţiune modificarea proiectului de lege privind prevenirea şi combaterea violenţei iniţiat de Dumitru Dragomir în Parlament.

1 afișare
Imaginea articolului Trei fotoreporteri au fost agresaţi la mitingul organizat de suporteri

Trei fotoreporteri au fost agresaţi la mitingul organizat de suporteri

Incidentele s-au petrecut în diferite puncte ale traseului parcurs de fani, autorul agresiunilor fiind acelaşi.

Doi dintre fotoreporteri au fost îmbrânciţi şi înjuraţi, în timp ce al treilea a fost lovit cu pumnul în figură. Mai mulţi participanţi la acţiunea de protest au sărit în apărarea fotoreporterului lovit şi au încercat să îl calmeze pe agresor.

După ce coloana de manifestanţi a ajuns în faţa sediului Camerei Deputaţilor, reprezentanţii Jandarmeriei au încercat să îl convingă pe fotoreporterul lovit să depună plângere. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, locotenentul Marius Militaru, i-a rugat pe operatorii care au surprins imagini cu agresorul să le pună la dispoziţia Jandarmeriei. Fotoreporterul lovit a refuzat să depună plângere motivând că nu are nicio dovadă că a fost lovit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici