Trei handbaliste din România, câştigătoare de cupe europene

Trei handbaliste din România, Cristina Vărzaru, Cristina Mihai şi Mădălina Straton, foste sau actuale componente ale naţionalei tricolore, au câştigat cupe europene cu echipele de club la finalul acestei săptămâni.

1 afișare

Cel mai important trofeu, Liga Campionilor, a revenit formaţiei daneze Viborg HK, la care evoluează şi Cristina Vărzaru. Viborg a învins în finală Gyor ETO (Ungaria), cu scorul general 50-49, în lotul echipei din ţara vecină aflându-se trei handbaliste românce – Aurelia Brădeanu, Simona Spiridon şi Gabriela Rotuş-Nagy.

Cupa EHF a fost câştigată, duminică, de formaţia spaniolă Itxako Navarra, ce eliminase în semifinale pe Rulmentul Braşov. În lotul celor de la Itxako se află şi interul Cristina Mihai, care a contribuit la succesul formaţiei sale în disputa cu HC Leipzig (scor general 52-45).

În finala Cupei Cupelor, dintre FCK Handbold (Danemarca) şi Larvik HK (Norvegia) nu participă nicio jucătoare din România, însă una se află în lotul formaţiei franceze HC Nîmes - centrul Mădălina Straton Simule – care a câştigat sâmbătă finala Challenge Cup, în disputa cu Thuringer HC (Germania, scor general 56-47).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici