Trei medici, anchetaţi pentru omor prin neglijenţă în cazul decesului lui Morosini

O anchetă pentru omor prin neglijenţă a fost deschisă în cazul a trei medici, după decesul fotbalistului Piermario Morosini, survenit la 14 aprilie, la un meci de ligă secundă din Italia, informează presa locală.

187 afișări
Imaginea articolului Trei medici, anchetaţi pentru omor prin neglijenţă în cazul decesului lui Morosini

Trei medici, anchetaţi pentru omor prin neglijenţă în cazul decesului lui Morosini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei trei sunt medicul echipei Pescara, Ernesto Sabatini, cel al formaţiei Livorno, Manlio Porcellini, şi Vito Molfese, de la serviciile de urgenţă din Pescara.

Fotbalistul echipei Livorno, Piermario Morosini, a suferit un stop cardiac, la 14 aprilie, în timpul unui meci cu Pescara. Serviciile sanitare de la stadion nu au folosit un defibrilator. Jucătorul a fost transportat la spital, unde i s-a constatat decesul.

Conform unui raport de 250 de pagini al autopsiei, Morosini avea cardiomiopatie aritmogenă, o maladie genetică rară, care transformă progresiv celulele musculare ale inimii în grăsime.

Piermario Morosini avea 25 de ani, fiind împrumutat la Livorno de către gruparea Udinese.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici